Skip to content

Studeren in Dubai

Studeren in Dubai

Studeren op een locatie die tien jaar geleden nog niet bestond? Dan zijn de Verenigde Arabisch Emiraten bij uitstek de bestemming die je zoekt! Hier bevinden zich nu het uiterst fascinerende, welvarende en modernste steden van de wereld. Met deze ontwikkelingen is het onderwijs systeem in de VAE ook meegegroeid, de zakenwereld is een van de meest ontwikkelde en snelst groeiende van de wereld. Studenten worden dan ook op hoog tempo met hoge kwaliteit opgeleid, want alleen het beste is goed genoeg!

Dubai staat bekend om de torenhoge wolkenkrabbers en gebouwen. Bezoek de bekende bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa en Burj Al Arab. Houd je van shoppen? Dan is Dubai dé plek voor jou! Het is een echt shop-walhalla met meer den 70 winkelcentra. Maar naast shoppen kun je in deze stad ook bizarre activiteiten doen. Ga bijvoorbeeld skiën middenin de woestijn in The Mall of Emirates! Of bezoek de bekende ‘Gold Souks’, een straat met tientallen winkels en etalages bomvol gouden sierraden en juwelen. Dubai biedt een toonaangevend centrum voor multinationals en grote bedrijven.

Waarom studeren in de Verenigde Arabische Emiraten?

De VAE is een unieke plek om te studeren, alles draait om moderniteit, de toekomst en de luxe. Deze combinatie is toonaangevend voor de cultuur. Hieruit is dan ook te merken dat het land erg vooruitstrevend is en zo zo snel mogelijk het beste voor elkaar willen krijgen. Dit is ook te merken in de opleidingen, deze worden zorgvuldig geselecteerd en pas gestart wanneer er zekerheid is dat het de beste kwaliteit is dat ze kunnen bieden. In de VAE werken ze dan ook samen met specialisten uit het vakgebied en bieden ze praktijklessen aan om te leren hoe je de theorie het beste kunt toepassen.

Het collegegeld is afhankelijk van de college of universiteit die je kiest, het studieniveau en de studierichting. Tijdens het begeleidingstraject bespreken we samen met jou hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren. Er zijn onder andere studiebeurzen en scholarships voor internationale studenten. En heb je in Nederland recht op studiefinanciering vanuit de overheid, dan is de kans groot dat je deze ook voor een studie in het buitenland kunt gebruiken. Het budget en het financieren van je studie spreken we samen met jou door.

  • Stagebemiddeling
  • Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben jij in Dubai aan het juiste adres! Dubai is een emiraat die geen grenzen kent. Het is één van de snelst ontwikkelende landen en er wordt massaal geïnvesteerd in handel, toerisme, onderwijs, gezondheidszorg en onroerend goed. Een stage in Dubai geeft jou een unieke kans om een andere wereld te leren kennen met veel kansen.
    Steeds vaker kiezen studenten voor een buitenlandse stage. De buitenlandervaring wordt door veel bedrijven gewaardeerd en staat dus goed op je CV.
    Wij doen aan stagebemiddeling voor Nederlandse studenten in Dubai. In vrijwel iedere branche hebben wij leuke stageplaatsen beschikbaar!
  • Huisvesting
  • Ga jij studeren of stage lopen in Dubai en heb jij huisvesting nodig? Geen nood! Wij helpen je hier graag bij.

Copyright © 2023 SU2TRAVEL4. All Rights Reserved.