Skip to content

Vakantie Dubai

Dubai​

Dubai is een bestemming vol extremen. De zomers zijn heet, de winters met 25 °C heerlijk warm. De architectuur is zeer spectaculair: van kunstmatige eilanden in de vorm van een palmboom tot de 828 meter hoge Burj Khalifa, het allerhoogste gebouw ter wereld. En wat dacht je van de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld?

Dubai is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten en is vooral bekend om zijn luxe winkelcentra, moderne architectuur en toeristische attracties. Het is ook een belangrijk zakencentrum en heeft een belangrijke haven. Bovendien is Dubai een populaire bestemming voor toeristen vanwege zijn prachtige parelwitte zandstranden en zijn ligging aan de Perzische Golf.

Dubai Stad is de laatste jaren veranderd in een moderne wereldstad met een mix van Arabische normen en waarden en westerse invloeden. Torenhoge wolkenkrabbers wisselen elkaar af met luxueuze tophotels en traditionele souks. Tijdens je vakantie in Dubai zult u opmerken dat hier alles groot, groter, grootst is. Dubai is hét winkelwalhalla waar menig shoppershart sneller van gaat kloppen. Hier is alles te koop: van merkkleding en gouden sieraden in de winkelcentra tot specerijen en kitscherige souvenirs in een van de vele souks.

Wij bieden een compleet verzorgde reis naar Dubai met vliegticket, hotel, excursies en gezelligheid! Ervaar Dubai samen met ons!

Dubai City Tour – Luxury Yacht Cruise – VIP Jeep Dune Safari – Global Village – Suriname Night – Gespecialiseerde touragent

Copyright © 2023 SU2TRAVEL4. All Rights Reserved.