Skip to content

Gastlessen

Gastlessen

In Nederland zijn de arbeidsmarkt en andere delen van de samenleving steeds meer internationaal georiënteerd. In contact staan met collega’s, klanten of buren met een andere culturele achtergrond is voor velen dan ook een dagelijkse realiteit.

Het is daarom belangrijk voor afgestudeerden om internationale vaardigheden en competenties te ontwikkelen die relevant zijn voor de multiculturele samenleving. Dit kunnen leerlingen, studenten, leerkrachten en docenten doen door deel te nemen aan diverse internationaliseringsactiviteiten.

Van het basisonderwijs tot en met het tertiair onderwijs organiseren scholen en docenten verschillende activiteiten om leerlingen, studenten, leerkrachten en docenten internationaal competent te maken.

Met bijna tien jaar ervaring in het onderwijs als docent, projectleider, schrijven van internationale opleidingen, organiseren van reizen in Nederland en buiten Nederland vind ik het super leuk om gastlessen te verzorgen voor middelbare scholen, mbo, hbo en universiteiten. Naast het docentschap ben ik vanaf mijn 18e jaar ondernemer in diverse branches: taxi, restaurants, kinderopvang, discotheken, vastgoed en reizen. Het ondernemen doe ik in Nederland, Suriname, Dubai en Lloret de Mar.

Nodig je mij uit om een gastles te verzorgen bij jou op school?

Copyright © 2023 SU2TRAVEL4. All Rights Reserved.